logo

Hulp na seksueel misbruik.

kinderen opvoeden

Hulpverlening na seksueel misbruik:
Deze ondersteuning wordt binnen JeBesteBest gegeven door Lien Daams. Zij heeft ervaring in het begeleiden van lotgenoten groepen van slachtoffers van seksueel misbruik. Hiernaast biedt zij ook individuele ondersteuning. Dit in nauwe samenwerking met anderen o.a. Margreet Krottje van Tebeyo in Den Haag. Of de gemeente een contract met JeBesteBest heeft is van invloed op de eigen bijdrage. Informeer gerust voor de huidige stand van zaken. Ook voor gemeenten wordt de consultprijs gehanteerd en zijn JeBesteBest zorgpakketten in te kopen.

JeBesteBest een breed aanbod voor hulp na seksueel misbruik
De ervaringen van seksueel misbruik kunnen uw functioneren enorm belemmeren.
Dan is een steun(tje) in de rug welkom. In een bepaalde periode in uw proces naar heelwording kan lotgenotencontact helpen. Als u klikt op dit woord: ondersteuning en op hulp leest u of ik wat voor u kan betekenen. Neemt u gerust vrijblijvend contact met mij op om te informeren naar de mogelijkheden.
Met wat u deelt in dit oriënterende contact wordt uiteraard vertrouwelijk omgegaan. Ook als u afziet van verdere behandeling.

Partnerdagen
Er blijkt grote behoefte aan dagen om ervaringen uit te wisselen als partner / geliefde van een persoon die misbruik heeft meegemaakt. Een dag in het teken van onderlinge uitwisseling. Daarom organiseert JeBesteBest samen met Ivonne Meeuwsen Partnerdagen. Wederom als u klikt op Partnerdagen kunt u hier meer over lezen.

In 2014 medeorganisator van Symposium: Wat wel werkt na seksueel misbruik op 1 november 2014 in Zutphen.
Op dit symposium werden professionele hulpverleners uitgenodigd om methodieken te leren die succesvol ingezet worden voor cliënten met ervaringen van seksueel misbruik. Dit symposium was bedoeld voor mensen die in hun praktijk met slachtoffers van seksueel misbruik werken of willen werken. Op deze dag zijn er boeiende workshops en lezingen gegeven. We hebben hiervoor personen gevonden die specialist zijn in een methodiek als het gaat om werken met mensen die ervaringen hebben van seksueel misbruik.
De locatie voor dit symposium is op loop afstand van het NS station in Zutphen.
Er is op deze dag voldoende parkeergelegenheid.
De vrijeschool V.O
Dieserstraat 52
7201 NB Zutphen
De toegangsprijs kent een "vroegboekkorting" en is tijdelijk 87,00 euro per persoon.
Op de site van JeBesteBest "de knop Je Beste Bestjes" staan wat van mijn beweegredenen om dit symposium mede te organiseren.